Draga športnica, dragi športnik,

prijetno pozdravljen(a) na največjem rezervacijskem športnem portalu v Sloveniji, ki ponuja pregled prostih terminov in možnost rezervacije prostega mesta za bazen, fitnes, vodeno vadbo, plesni tečaj, badminton, pilatesu in druge vadbe. Že od 3,9 € na obisk. Brez pogodbe in vezave, z možnostjo prijave, registracije in plačila 24/7, z le nekaj kliki. Hitro in enostavno. Na želeno vadbo se lahko prijavite do 30 minut prej, odjavite pa največ dve uri pred začetkom. V primeru pravočasne odjave uporabnik prejme 100-odstotno vračilo vplačanega zneska.

Izbira danes obsega vadbe pri 134 ponudnikih na področju Ljubljane in širše Slovenije, ki ponujajo več kot 190 različnih športnih aktivnosti. V Ljubljani pa lahko izkoristite ALL INCLUSIVE ponudbo:

Našim zvestim uporabnikom ponujamo premium program. Tisti, ki športate v Ljubljani pa lahko izkoristite tudi posebne akcije, s katerimi si lahko ceno obiska znižate na 3,9 €.

Registracija v portalu Šport na klik je brezplačna in brez vezave. V naši ponudbi najdeš vadbe, katerih cena obiska je tudi do 55 % nižja od rednih cen v športnih centrih. Zagotavljamo ti najugodnejšo in najbolj raznoliko ponudbo.

Super ponudba, kajne? Kaj še čakaš? Pridruži se nam na Športu na klik.

Za več informacij piši na info@sportnaklik.si