Draga športnica, dragi športnik,

prijetno pozdravljen(a) na največjem rezervacijskem športnem portalu v Sloveniji, ki ponuja pregled prostih terminov in možnost rezervacije prostega mesta za bazen, fitnes, vodeno vadbo, plesni tečaj, badminton, pilatesu in druge vadbe. Že od 3,9 € na obisk. Brez pogodbe in vezave, z možnostjo prijave, registracije in plačila 24/7, z le nekaj kliki. Hitro in enostavno. Na želeno vadbo se lahko prijavite do 30 minut prej, odjavite pa največ dve uri pred začetkom. V primeru pravočasne odjave uporabnik prejme 100-odstotno vračilo vplačanega zneska.

Izbira danes obsega vadbe pri 134 ponudnikih na področju Ljubljane in širše Slovenije, ki ponujajo več kot 190 različnih športnih aktivnosti. V Ljubljani pa lahko izkoristite ALL INCLUSIVE ponudbo:

Našim zvestim uporabnikom ponujamo premium program. Tisti, ki športate v Ljubljani pa lahko izkoristite tudi posebne akcije, s katerimi si lahko ceno obiska znižate na 3,9 €.

Registracija v portalu Šport na klik je brezplačna in brez vezave. V naši ponudbi najdeš vadbe, katerih cena obiska je tudi do 55 % nižja od rednih cen v športnih centrih. Zagotavljamo ti najugodnejšo in najbolj raznoliko ponudbo.

Akcija

Za vsa vplačila nad 40 € dobim še dodaten 25% bonus, za vadbe v centrih SportClub, Park Tivoli in Fitnes Vič Gimnastični center, ki obratujejo 365 dni v letu. V centrih lahko obiskujem fitnes, funkcionalne treninge, vodene vadbe, savno, bazen in jogo.

Postani premium uporabnik in za samo 9 € si lahko zagotoviš 10% bonus, ki velja celo leto. V praksi to pomeni, da na svoj uporabniški račun ob vsakem zakupu kreditov prejmeš 110% vplačila.

Primer: prek aplikacije Šport na klik kupim letno karto športnega centra za 450 €, na svoj uporabniški račun pa ob vplačilu prejmem 495 €. Po nakupu karte mi tako ostanejo še krediti v vrednosti 45 €, ki jih lahko unovčim za aktivnost po lastni izbiri.

Akcijski in premium bonus SE SEŠTEVATA!

Primer: Za 49 € kupim paket premium članstva in kredite v vrednosti 40 €. Na uporabniški račun se mi prišteje 25% bonus za vplačilo + 10% bonus na znesek za premium program. Za vplačilo v višini 49 € dobim na svoj uporabniški račun torej kredite v vrednosti 55 €.

Premium bonus velja celo leto in ob vsakem nakupu kreditov.

Super ponudba, kajne? Kaj še čakaš? Pridruži se nam na 1click2sport.

Za več informacij piši na jure.cerar@1click2sport.com ali pokliči na 051 339 543