Izberi svojo najljubšo vadbo in športaj že od 2,5 € na obisk!

Študentska leta so polna nepredvidljivih in razburljivih dni in dogodkov. Kako fino bi bilo, če bi obstajal portal, kjer lahko vadbo in športni center izbereš le nekaj ur pred samo izvedbo, kajne? Študentska vadba ti omogoča prav to. Tudi cena ni več izgovor. Postani naš član in se pridruži več kot 13.955 športnikom Študentske vadbe

Študentska vadba

Študentska vadba je projekt, ki študentom in dijakom zagotavlja najboljše in predvsem najcenejše fitnes centre, vodene vadbe, badminton, bazene, najem igrišč za odbojko na mivki, košarko ... S Študentsko vadbo lahko tudi smučaš, opraviš začetni tečaj potapljanja na vdih ali se udeležiš popularnih skupinskih vadb, kot sta jumping in piloxing.

Čisto za vsakogar se najde šport. In to že od 2,5 € naprej, po celi Sloveniji, 365 dni na leto. Svojo vadbo lahko rezerviraš 24/7 in do 30 minut pred začetkom vadbe. Na vadbo moraš prinesti še osebni dokument in veselje do športanja. V primeru pravočasne odjave (najmanj 2 uri pred vadbo) prejmeš 100 % vračilo vplačila.

Član Študentske vadbe lahko postane vsak dijak ali študent ne glede na kraj bivanja ali izobraževanja. Vabljeni tako redni kot izredni študentje vseh univerz in višjih šol ter redni in izredni dijaki srednjih in poklicnih šol ali izobraževanj za odrasle.

Pridruži se nam – klikni na https://1click2sport.com/studentska-vadba in se registriraj.

Spremljaj tudi vse akcije in ugodnosti na www.studentska-vadba.si, na našem Facebooku in Instagramu.

Poišči nas v Ljubljani, Mariboru, Kranju, Novem mestu, Kopru, Celju, Domžalah, Kamniku in Novi Gorici, svojo ponudbo pa širimo tudi v manjše kraje po Sloveniji. Preveri zemljevid ponudnikov Študentske vadbe.

V Ljubljani ti Študentska vadba omogoča, da obiščeš vadbe v vseh največjih športnih centrih: Fitnes in bazen Tivoli, Fitnes center BIT, Bodifit, MAXX Gym, Fit City, Fitnes Vič Gimnastični center, Laguna Befit in drugi.

Klik klik, zgrabi priložnost in športaj s Študentsko vadbo.

Za vse informacije smo ti vedno na voljo na našem elektronskem naslovu info@studentska-vadba.si.