v
-
-

Novice

Študentska vadba – fitnes, bazen, vodene vadbe, joga od 2,5 € na obisk

4. 6. 2018

Pozdravljeni na strani Študentske vadbe, kjer vsem dijakom in študentom ponujamo Fitnes, vodene vadbe, plavanje v bazenu, badminton, jogo ... od 2,5 € na obisk.

Prisotni smo v Ljubljani, Mariboru, Kranju, Novem mestu, Kopru, Celju, Domžalah, Kamniku , skupaj pokrivamo preko 83 krajev po celotni Sloveniji.. 


Naš celoten seznam vadb in centrov, kjer lahko obiskujete cenejše vadbe, najdete na www.studentska-vadba.si, kjer lahko uporabite tudi naš iskalnik vadb in iskalnik centrov v naši ponudbi. 


CENTRI V LJUBLJANI

V Ljubljani lahko preko nas obiskujete v vadbe v centrih Bodifit (Ljubljana, Domžale, Kamnik, Maribor, Celje), Sportclub fitnes wellness in bazen (Fakulteta za šport), 4P fitnes, Fitnes in bazen Tivoli, Fitnes center BIT, Maxx fitnes, Fitnes Vič Gimnastični center, Laguna Befit fitnes, Kopališče Kodeljevo, Cube fitnes, Konex center in še mnogo drugih. 


CENTRI V MARIBORU, DOMŽALAH, CELJU, KAMNIKU, KRANJU ...

V večjih mestih po celotni regiji lahko preko nas obiskujete v vadbe v centrih Bodifit (Domžale, Kamnik, Maribor, Celje), Mega center Kranj, Mika šport v Novi Gorici, Grosupljem, Invačni Gorici, Kopru ...


KUPONI & DARILNI BONI

Če imaš kupon za brezplačen obisk, karto ali darilni bon, ga lahko unovčiš ob registraciji ali v svojem uporabniškem računu.


Prijetno vadbo vam želi ekipa Študentske vadbe

Stran uporablja piškotke.

Če se ne strinjate z uporabo piškotkov na strani, lahko uporabo omejite ali onemogočite v nastavitvah svojega brskalnika.

Z nadaljnjim brskanjem se strinjate s pogoji uporabe.

Razlog za uporabo piškotkov na spletnih mestih 1click2sport.com je njihova lastnost, da lahko shranjujejo podatke o posameznih spletnih straneh (podrobnosti o njenih prilagoditvah), pomagajo pri izvajanju različnih spletnih storitev ter pri zbiranju različnih statistik in navedb spletnega uporabnika, saj se lahko le z njimi spremlja pogostost obiskovanja določene vsebine na spletnih straneh.

Skladno z 32. členom ZIsRPS vas obveščamo, da ne priznavamo nobenega izvajalca IRPS za izvensodno reševanje potrošniških sporov. Več si lahko preberete na platformi SRS.
-
-