v
-
-

Novice

Študentska vadba – Fitnes, vodene vadbe, bazeni

12. 10. 2019

Pozdravljeni na strani Študentske vadbe, kjer vsem dijakom in študentom omogočamo fitnes, vodene vadbe, plavanje v bazenu, badminton, jogo ... od 2,5 € na obisk.

Prisotni smo v Ljubljani, Mariboru, Kranju, Novem mestu, Kopru, Celju, Domžalah, Kamniku, skupaj pokrivamo preko 83 krajev po celotni Sloveniji..


Oglej si zemljevid vseh ponudnikov ali preglej celotno ponudbo vadb.


Registriraj se in izkoristi našo ugodno ponudbo!


Več o nas si lahko prebereš na www.studentska-vadba.si.


NAJBOLJ PRILJUBLJENI CENTRI V LJUBLJANI

V Ljubljani ponujamo vadbe v centrih Bodifit (tudi v Domžalah, Kamniku, Mariboru in Celju), Sportclub fitnes wellness in bazen (Fakulteta za šport), 4P fitnes, Fitnes in bazen Tivoli, Fitnes center BIT, Maxx fitnes, Fitnes Vič Gimnastični center, Laguna Befit fitnes, Kopališče Kodeljevo, Cube fitnes, Konex center, Gym 24 in še mnogo drugih.


NISI VEČ ŠTUDENT/KA?
Vabimo te, da se pridružiš Športu na klik, kjer se nahaja podobna ponudba (fitnes, vodene vadbe, plavanje, badminton, joga ...) že od 3,9 € naprej.


Prijetno vadbo ti želi ekipa Študentske vadbe.

Stran uporablja piškotke.

Če se ne strinjate z uporabo piškotkov na strani, lahko uporabo omejite ali onemogočite v nastavitvah svojega brskalnika.

Z nadaljnjim brskanjem se strinjate s pogoji uporabe.

Razlog za uporabo piškotkov na spletnih mestih 1click2sport.com je njihova lastnost, da lahko shranjujejo podatke o posameznih spletnih straneh (podrobnosti o njenih prilagoditvah), pomagajo pri izvajanju različnih spletnih storitev ter pri zbiranju različnih statistik in navedb spletnega uporabnika, saj se lahko le z njimi spremlja pogostost obiskovanja določene vsebine na spletnih straneh.

Skladno z 32. členom ZIsRPS vas obveščamo, da ne priznavamo nobenega izvajalca IRPS za izvensodno reševanje potrošniških sporov. Več si lahko preberete na platformi SRS.
-
-